Regndroppsmassage – aromaterapi

Passa på-pris! Nu kostar en regndroppsmassage endast 750 kronor (ord. 1150 kr)
Denna behandlingsform kan ha djupverkande effekter på många plan för dig.

Regndroppstekniken är en form av aroma-terapi där man med lätta strykningar/massage på rygg och Vita Flex på fötterna arbetar in olika rena eteriska oljor, terapeutiska oljor, på olika punkter på fötter, rygg och nacke.

Den kan bidra till att förhöja immunförsvaret, minska stress, återställa balansen i kroppen och ge dig mer energi. Denna behandlingsform är en av USA:s mest uppskattade SPA-behandling.

Det är 9 eteriska oljor som noggrant valts ut för denna teknik som kan ge en balanserande och stärkande effekt för dig. Vi använder Valor, Oregano, Timjan, Basilika, Cypress, Vintergröna, Mejram, Aroma Siez och pepparmint.

Regndroppstekniken är i sig en mycket välgörande, mjuk och lätt beröringsmassage. När vi andas in eteriska oljor stimuleras lukt-receptorer i näsan som skickar kemiska signaler genom nerverna till hjärnans limbiska system som i sin tur kan påverka både ditt humör och dina känslor, det kan därför hjälpa till vid oro och stress.

Med dessa rena eteriska oljor kan känslomässig läkning ske och energibalansen i kroppen får en möjlighet att återställas och ge kroppen läkning även på cellnivå.

Under en Regndroppsmassage får hela du njuta, på alla nivåer, fysiskt, mentalt o emotionellt.

För andras och vår egen skull använder vi endast Young Livings eteriska oljor som håller högst kvalité på marknaden.