Hår och skalp

SMP kosmetisk mikropigmentering av hårbotten/skalp.

SMP är och kanske även i framtiden kommer att vara en av de mest skonsamma och populära metoderna för både män och kvinnor som lider av håravfall att med glädje kunna göra något kreativt av det hela.

Håravfall kan ha olika orsaker. Den vanligaste anledningen är ärftlighet. Även olika sjukdomar, Alopecia, medicinering och stress kan orsaka symptomen.

För vissa personer återkommer håret senare – men för andra gör det inte det.

SMP uppstod först i USA 2008 och har sedan några år även brett ut sig i Sverige som en populär metod att få tillbaka både hårlinje och självförtroendet till sitt eget utseende.

Så går det till:

Under vår konsultation kommer vi gemensamt fram till vilken hårlinje som passar dig bäst och du kan i lugn och ro bestämma dig och vid behov även ändra dig då en SMP görs i minst tre steg med 1-2 veckors mellanrum för läkningsprocess.

En behandling pågår vanligen mellan 3-6 timmar. Men du har ett garanterat resultat redan efter första behandlingen.

En professionell utförare av denna teknik ser till att vara så noggrann och försiktig vid utförandet att många av dina nära och kära inte ens kommer förstå vad du har gjort, de kommer bara tycka att du ser väldigt fin ut i din rakade ”utväxt”.

Under första sessionen läggs en grundfärg som vanligen är betydligt ljusare än din troliga slutnyans.

Vid andra och tredje behandlingen fylls skalpen ut med fler prickar och mörkare pigment. Successivt byggs din nya look upp och du kan gå från vår studio med nytt hopp och ökat självförtroende till ditt eget utseende. Det är inte ovanligt att kunden blir så rörd att någon tår även tränger fram vid åsynen av sig själv.

Det är sedan viktigt att du följer våra instruktioner efter varje pigmenteringen och under läkningsprocessen för att behålla ditt bästa resultat.


SMP – Ärrkamouflering efter ”misslyckad” hårtransplantation.

text


Hårsäcksstimulering med Mesoterapi

Vitamin- och serum-cocktails slussas in i hudlagren och ger näring.

Underbara livet… som inte går i repris…