Kroppsbehandling och ansikte


Innovativ metod, eliminerar envisa fettdepåer på kroppen och förbättrar kollagenproduktionen.

Ultrasound Liposuction

Ett utmärkt alternativt till kirurgisk fettsugning. En ickeinvasiv och säker metod. Endast för kropp (och dubbelhaka). Fettminskar problematiska områden där andra metoder går bet. Används för modellering av mage, rumpa, lår, knän, axlar, armar, haka, kind och nacke. Bryter ned fettcellerna som då tas om hand genom kroppens egna naturliga processer och slussas ut genom lymfsystemet.

Detta är det enklaste sättet att bli av med fettvävnad från områden som är resistenta mot traditionella viktminskningsmetoder. Effekten förstärks ytterligare av RF-vågor vilket avsevärt förbättrar processen för nedbrytning och transport av fettcellerna – ett absolut seriöst alternativ till operation. Driver ut slagg, och är en form av lymfdränage. Bakteriedödande och desinficerar huden. Förbättrar hudens elasticitet. Förebygger fina linjer och rynkor.

 1. Påverkar celluliter
 2. Tar bort fettvävnad
 3. Modellerar hudton och figur
 4. Bryter ned fettvävnaderna
 5. Lymfdränerar

Dermomassage

Dermomassage är en form av vacuummassage. Den kombinerar mekanisk massage med samtidig dragning och sug av hudvecken. Denna metod patenterades av Louis Paul Guitay och popularicerades inom området för estetisk medicin som kallas endormologi.

Behandlingen är helt icke invasiv och säker. Den stödjer de naturliga processerna i kroppen. Dessutom stimulerar det produktion av endorfiner, den subkutana bindväven och huden,samt stimulerar intensivt blodcirkulationen och lymfflödet. Med hjälp av dermomassage blir du effektivt av med celluliterna för gott.

Effekter:

 1. Hudföryngrar
 2. Reducerar vätskeretention och celluliter
 3. Stimulerar ämnesomsättning
 4. Minskar synliga bristningar
 5. Förbättrar blod och lymfcirkulation

Kompletteras gärna med liposuction som avlägsnar kroppsvävnaden.


Dermomassage – det mest effektiva sättet att minska celluliter. Vacuummassage.

RF-teknik för både kropp o ansikte. Stramar upp huden, ökar kollagen o elastin. Minskar fett o celluliter.

Radiofrekvens RF 

Radiofrekvens RF ger uppstramning och passar både ansikte & kropp. Detta är den senaste tekniken för hudföryngring. Denna metod använder högfrekventa och högspänningsväxelströmmar som flyter genom djupa hudlager.

Genom att dra ihop befintliga kollagenfibrer samt påskynda produktionshastigheten av nya fibrer förbättras hudens struktur och spänning avsevärt. De mest märkbara effekterna är förbättring av elasticitet, ton och ansiktsform. För bästa resultat bör en serie behandlingar utföras.

 1. Reducerar fina linjer och rynkor
 2. Ombyggnad av ansikte och hals
 3. Ökar hudens cirkulation
 4. Stimulerar kollagenproduktionen

Diamond Microdermabrasion

Diamond Microdermabrasion är ett förfarande för mekanisk nötning av epidermis. Det tillåter långsam kontrollerad nötning av hudytans mikrolager efter mikrolager till önskad nivå under konstant kontroll.

Effekt: Tar bort döda hudceller, förminskar porer, hudslipning förnyar hudceller, stimulerar kollagen och elastin. Förbättrar hudbristningar, korrigerar rynkor, motverkar pigmentförändringar, djuprengör huden.

Effekter:

 1. Förbättrar hudens kondition och utseende
 2. Förbättrar mikrocirkulationen i huden
 3. Tar bort död hud
 4. Förbättrar hudens struktur
 5. Minskar synligheten av bristningar

Mesoterapi utan behov av nålar. Trevligt alternativ till injektionsbehandlingar.

Nålfri Mesoterapi 

Fungerar som naturligt ansiktslyft och hudåtstramning. Kan anpassas efter kundens egna önskemål om slutresultat med hjälp av serum och vitaminampuller som slussas ner i hudlagren där de stannar. Huden kan ta upp 90% av de aktiva ingredienserna vi tillför. Detta förbättrar och återfuktar huden och vi kan till och med pumpa upp den lite så att den ser fräschare ut. Vi kan också bekämpa olika hudproblem – beroende på vilka ampuller vi använder.
Även effektiv på Roseasia, pigmenteringar och Acne.

Cavitation Peeling Ultrasounds

En djuprengöring av huden som gör den mjuk, full av lyster och len som en barnrumpa.


Kavitation – En banbrytande teknologi. Förbättrar hudens kvalitet o saktar ner åldrandeprocesser.

Underbara livet… som inte går i repris…