Öppet hus för ny satsning – läxhjälp

Vill du ha massage medan ditt barn får proffshjälp med läxorna?

Välkommen med ditt barn på öppet hus i veckan. Lär känna våra miljöer och oss om du inte redan gjort det. Träffa Anna Hylén med över 20 års erfarenhet som lärare. Hon kan bli ditt barns bästa läxhjälp medan du själv njuter i vår IR-massage framöver.

Öppen hus gäller på tisdag, onsdag och torsdag denna vecka mellan 17.00-18.00.

Under tisdag onsdag och torsdag denna vecka (18-20 januari), har vi öppet hus för dig och din familj.

Se till att inte missa den här chansen. Detta erbjudande gäller i första hand under februari-mars i år.


1. Första steget är vårt Öppet hus – Du och barnet kommer för att lära känna oss. För att se och känna in ifall detta kan vara något som ni kommer att gilla. (kom med barnet mellan 17-18 tisdag – torsdag.)

2. Boka sedan in er för ett prova på-tillfälle en av kommande två lördagar; den 22 januari eller den 29 januari. Vi avsätter 20 minuter för er två. Du betalar bara 200 kr och ni får prova på hur det kan kännas att delta i detta alldeles unika projekt.

3. När ni kommit fram till att detta är något ni vill fortsätta med förbinder ni er inte till något annat än att hålla era inbokade tider som vi bokar från tillfälle till tillfälle. Din massagetimma kostar dig 500 kr/tillfälle, medan arbetet med att hjälpa barnet med sina läxor ingår i servicen.

Vår ambition är att hjälpa er igenom en tuff tid och förenkla livet för er. Vi vill stötta och hjälpa genom att själva sprida goda vibbar som ger ringar på vattnet för fler att må ännu bättre. Detta är ett av våra sätt att bidra med en stunds återhämtning och avkoppling för dig och barnet.